2007. július 21., szombat

ZIL 2906-1

Ha az ember kitalál valami újat, amirôl még soha nem hallott senki, akkor két lehetôség van: vagy van valami óriási hibája, ami miatt lehetetlen a mûkdése a gyakorlatban, vagy pedig valaki már kitalálta korábban.

Az elsô esetre példa a WildChatbe kitalált csetelôs-egymásnak üzenôs rendszer, amilyen már van, be kell ragasztani a hátsó ablkaba és akkor lehet vele kommunikálni.

A Susnyás is hasonlóképpen járt, a napokban láttam ugyanis a belsôségen, hogy létezik egy jármû, ami ugyanolyan forgó, csavaros rudakon megy, mint az én holdjáróm. A jármû természetesen orosz és biztos valami hadi célra lett kifejlesztve, mert a videó tanulsága szerint mindenen átmegy:

2 megjegyzés:

Zsanett írta...

Ha ez igaz lenne, akkor még mindig a fán lógnánk, vagy én tévedek?

A susnyásnak honnan jön a neve?

Jópofa ez a ZIL. :)

juhaszmark írta...

Hogyha valaki már korábban kitalált mindent, amit mi, akkor az azt feltételezi, hogy soha nem is lógtunk a fán, hanem már eleve ki volt talaláva minden (pl. az USB-s szallona sütô is!). :)

A susnyás neve pedig onnan ered, hogy a csápjai olyanok, mint valamilyen sûrû bozótos egymásba fonódó levelei/ágai, amit a magyar nyelv olykor ››susnyás‹‹ -nak nevez.