2007. július 20., péntek

Motor of Mark All Stars

Eheti heppem a portfólió készítés.

Ennek jegyében már rajzolgattam, tervezgettem, próbálgattam, irosgattam, meg minden. Most például összeraktam 3d-ben az eddíg elkészített autóimat (persze csak a jobbakat), aztán eléjük raktam a brendnyú Motor of Mark logót és rendereltem belőllük egy csoportképet.

Ha valakinek van kedve, kommentelje meg, hogy szerinte melyik a jobb a 3 variáció közül.



9 megjegyzés:

andrea írta...

andalgo írta...

mondjuk ilyen a sorrend nálam:
1. 3.
2. 1.
3. 2.
de csak mint laikus idenéhaátolvasó.

juhaszmark írta...

Úgy tûnik, hogy mindenkinek a 3. tetszik a leginkább, csak azzal az a baj, hogy nem figyeltem oda renderlésénél és az egyik autónak befelé fordulnak rajta a kerekei.

Ja és nem kell mentegetôzni mindíg, hogyha valaki nem ért hozzá, egyáltalán nem baj az! Nyugodtan kommenteljen csak attól függetlenül!

andalgo írta...

rendben.
a befelé forduló kerekekre az ember egyébként egy idő után azt mondja (nyilván lehet az ember lusta pl újrarenderelni), hogy az a szexepilje.
:)

juhaszmark írta...

Na akkor legközelebb én is azt mondom, hogy a beforduló kerék, na az a szexepil. Mondjuk eddíg azt montam volna, hogy két irányba tudja mozgatni az autó a kerekeit, csak ezt s tényt eddíg valamiért elhallgattam... :)

andalgo írta...

:)
műszaki körökben ez a te megoldásod hihetőbb, az tény.

Zsanett írta...

Szerintem attól függ, mit akarsz kihangsúlyozni. Nekem az 1. is igen tetszik, mert a logot is jól kihangsúlyozza. A 3-ra a legérdekesebb a rálátás. A 2. pedig kis helyen is elfér, látom be is raktad a headerbe :)

juhaszmark írta...

Köszönöm szépen a kommenteket, megfogadom majd a tanácsokat jól.

Csepella Olivér, a pék írta...

szerinetem az első a tuti, az olyan cégplakátos. márcsak valami faja mottó kell