2007. január 14., vasárnap

decksandrumsandrockandroll


Na most akkor ajánlok egy lemezt, aminek az a címe, hogy decksandrumsandrockandroll.Szerintem már ez önmagában elég jól hangzik, meg az is, hogy az előadó meg a Propellerheads. A hozzám hasonló mai csirkéknek ez a név maximum a mátrix OST-ből lehet ismerős, pedig ők egy pár éve még elég nagy nevek voltak, ez a lemezük is '98as, ettől függetlenülk elég modernes, bár ha nem elektronikus zene lenne, hanem monduk klaszikus akkor tlaán mégkevésbé hallatszana rajta ez a pár év. Legtöbb számuk onnan lehet ismerős, hogy a Neo nevű magyar zenehamisító-intézet propellerheads - chemical borthers bootlegeket ad ki saját szerzeményként, szóval aki őket hallotta először, annak tuti be fog ugrani.

A legjobb trekk a lemezen a History Repeating, amiben egy jó kis régies hangú feka nő vokálozik és olyanokat mond, mint például "They say the next big thing is here,
that the revolution's near,
but to me it seems quite clear
that it's all just a little bit of history repeating"
de biztos nem gondolja komolyan.

Az egész lemez elég filmezenés hangulatú, de főleg az On Her Majesty`s Secret Service ami már a címében is elég jamesbondos, hátmég zenéjében. Úgyhogy fejhallgatóra fel!

Nincsenek megjegyzések: