2007. szeptember 9., vasárnap

Első ötlet

Na az első ötletem erre a L'argus pályázatra egy olyna auót volna, ami alapvetően Smart méretű, tehát a városi furikázásra leginkább alkalmas, de a tetjén egy teherautónyi rakodó tér van. Itt is vannak rólla az első vázlatok:

4 megjegyzés:

Zsanett írta...

Érdekes pályázat. Az átfogó részén ilyenkor már eltűnődtél, vagy csak úgy jött ez a járgány és majd keresel hozzá városokat? Egyébként ez mitől nem fog kidőlni az első kanyarban? Vagy itt még nem tartunk? :)

Tudom, hogy van egy anyukád, aki nagyon jól tud angolul, de azért én is szívesen felajánlom, hogy átnézem a szöveget, ha kész vagy. (Én is nagyon jól tudok. :)

Hajrá,
Zsanett

juhaszmark írta...

Hát ez úgy jött, hogy a dugóban és a parkolásnál minden városban egyszerûbb egy Smarttal nyomni, mint egy kamionnal, szóval akárhova bökhetek a térképen, ha várost akarok hozzá választani.

Na és itt jegyezném meg, hogy a lónak is négylába van, mégis megbotlik az elsô kanyarban, de mivel midnenkinek az az elsô megjegyzése, hogy ez az autó fel fog borulni, mint a klímháztartás, inkább kitalálok majd valami mást erre a pályázatra.

Ja és köszönöm szépen a felajánlást, és bár anyukám tényleg nagyon jól tud angolul, kevés az ideje, szóval majd lehet, hogy kipróbálom ezt.

Zsanett írta...

Ok, az ajánlatom áll. zsanettkukacrhesapontcom címen megtalálsz.

juhaszmark írta...

Köszönöm szépen.