2007. április 16., hétfő

Kia sucks - c'eed

A suliban szereztem ma egy szórólapot amin meglepődve olvastam, hogy a Kia pályázatot hirdetett, újfent jövő autója témában. Úgy tűnik, hogy ez is inkább a kisebb gyereknek szól és répamobilok lesznek a díjazottak, de azér megpróbálom majd szerintem én is. Na itt van:

"Formatervezési rajzpályázatot hirdet a Kia Motors Hungary a 11-18 éves korosztály számára, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakmai támogatásával. A kiírók megfogalmazása szerint ez egy olyan kreativitás-fejlesztő tehetségkutató verseny, amelynek során a gyermekek játékosan ismerkedhetnének meg a formatervezéssel.

Pályázni két korcsoportban lehet: általános iskolák felső tagozatos tanulói (11-14 év között), és középfokú oktatási intézmények tanulói (15-18 év között).



A pályázaton csak Magyarországon működő oktatási intézmény nappali tagozatos tanulója indulhat. Egy pályázó maximum három, kézzel rajzolt, A4-es formátumú pályamunkát adhat be. A nevezés történhet egyénileg, de iskola is nevezhet a diákok összegyűjtött pályázataival.

A pályázónak a pályázathoz mellékelni kell a pályázatot készítő tanuló nevét, osztályát, születési évét, valamint iskolájának nevét, címét, telefonszámát. A zsűri döntése szerint a legjobb pályázatot készítő gyermek kapja meg a rajzverseny fődíját, az iskola, melynek tanulója, pedig az egymillió forintos iskolai fődíjat.

Nyeremények:

1. díj kétszemélyes (gyermek + felnőtt kísérő) tanulmányút a Kia Motors frankfurti tervezőközpontjába
2-5. díj 20 000 forint értékű könyvutalványok a tanulók részére
6-15. díj tanulónként 2 db belépő a Jövő Házába.

A pályázatok postára adásának határideje: 2007. május 21.
Cím: "A jövő autója" 1751 Budapest, Pf. 205.

A díjátadást június 14-én a Jövő Házában, tartják, ahol a legjobb pályamunkákat kiállítják a szervezők. A pályázat fővédnöke Kovács Miklós, a Kia formatervezője, aki már számos sikeres európai autót tervezett, köztük a Magyarországon is kapható Cee’d-et.

Amennyiben kérdése van a pályázattal kapcsolatban, a 319-1035-ös budapesti telefonszámon illetve a rajzpalyazat@kiamotors.hu e-mail címen kaphat további információt."

(ez a hivatalos páylázati kiírás, csak még a kia site-on nem volt fent, így a hg.hu-ról szereztem meg)

(ja és a kép meg egy korai vázlat a C'eed nevű Kia modellről)

Nincsenek megjegyzések: