2007. április 24., kedd

Amerika 30 milliárd dolláros svindlije

A pályázatra kell majd beadni jó sok rajzot, amik mutatják a koncepció kialakulását úgyhogy most rajzoltam gyorsan egyet, ami itt van, és végleges állapotában ábrázolja a holdjárót:

A másik svindler dolog meg ugye a holdraszállás, mert csomóan nem hiszik ám el, hogy ilyen dolog tényleg megtörténhetett. Merthogy ugye nincsen rá semmiféle bizonyíték a video és fotó felvételeken kívül, amiket meg ugye lehet ám hamisítani is stúdióban, vagy a grandkanyonban felvenni, meg hasonlók. Az például elég gyanúsan hangzik, hogy azóta sem sikerült meg figyelni távcsövekkel a holdra kirakottt zászlót meg a táblácskát, amire pedig elég vicces szöveget írtak a Nikszonék:

Mondjuk elég kevés tényleg logikus felvetés van a dolog szépséghibáival kapcsolatban, talán még a legértelmesebb az az, hogy a 17 tonnás leszálló egység miért hagyott kisebb nyomot a porban, mint az űrhajósok cipellője. Mert elég sok a hülye elmélet is, például egyesek szerint földön kívüli űrhajóról zsákmányolt cuccokat használt a náza a holdraszálláshoz.
Ami meg még logikusnak tűnhet, az az, hogy a NASA tényleg küldött embert a holdra, az el is jutott odáig, meg minden, de a nyilvánosságra hozott felvételek hamisak, hogy senki se tudja rajtuk kívül, hogy mi is van a holdon valójában.
Nameg itt van még egy érdekes kép, ami azt ábrázolja művészi módon, hogy a holdon nincs atmoszféra, és ezért nincsen szél se.

Nincsenek megjegyzések: