2007. február 19., hétfő

világmegváltás 001

Nade azzal voltam eddíg olyan brutál-mód elfoglalva, hogy a Motor of Marknak új logót és emblémát tervezzek... Ez egy eléggé világmegváltó dolog, merthogy nem mindennap vált logót (és ezzel együtt arculatot is) egy ilyen internacionális mammut-cég, mint a Motor of Mark.
Világot megváltani pedig ugyebár nem lehet első próbálkozásra, úgyhogy több verziót is csináltam és még fogok is, mer hátha még jobban meg sikerül majd azokkal váltani a világot. A nem létező olvasóimat pedig arra buzdítom, hogy majd szépen lassan szavazgassanak, ahogy készülgetnek a különböző változatok, hogy szerintük melyik a jobb.
Kezdésként akkor rögtön kettő (2) fajta:

Van egy ilyen, ami címeres mint a Porsche, a Lamborghini meg az Ökör. Van benne ártó erőket távol tartó svasztika, meg szintén védelmező ororoszlán helyett farkas, mert nekem az is jó.


Meg van egy ilyen, ami ilyen szögleteses, tehát cíber-techno-undergorund-streetart-os cucc, amelyikben van egy elefánt is, ami viszont felfelé tartja a farkát, pedig egy elefént SOHA nem tartja felfelé a farkát... Meséltem már, hogy a kutyák nem tudnak felfelé nézni?

Nincsenek megjegyzések: