2008. március 14., péntek

Összeállt a tím

Minden figura meg van tervezve, neki is állok mostmár a képregény rajzolásának. Külön-külön rajzoltam meg a szereplôket, ezért nem igazán illenek össze ezen a képen. Meg amúgy se lett mind azonos minôségû, Péternek például nincs rendesen megrajzolva a keze, de Andrásnak se, János feje meg nagyon nyomott. Igazából ez mindegy is, mert ezt a csoportképet nem fogom használni semmire se már. Ja és amúgy Simon nem igazán tetszett, szóval átrajzolam kicsit Simonetta Vespuccisra, de a végére meg Pojzön Ájvi lett belôlle. Ez se olyan fontos, ô úgyis csak a tizenegyedik.

Ja amúgy a képregény grafikai stílusa kábé ilyen lesz, csak a színek lesznek mások, mert azt már nem copiccal fogom tónusozni, hanem géppel vagy akvarellel.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

juhaszmark írta...

Hello! Thank you for your comment! I don't know how much do you understand of my blog, but it even makes better that you like it. I've checked out your blog too, and I haven't undertstood a thing of it :), only that you started it recently, so I wish you good luck with it!