2007. november 22., csütörtök

A siker íze

Úgy kábé szeptemberben és októberben végig valamelyik pályázatra készültem gôzerôvel, kábé folyamatosan volt tehát dolgom ezzekel, a többi iskolai meg otthoni feladat mellett.
Mostanra értek be az akkor elvetett magok.

Voltak amiket a madarak csipegettek fel, voltak amik tüskés növények közé kerültek és nem tudtak kihajtani, voltak amik az útra estek és a gyalogosok összetiporták ôket és ugye volta kazok amik alapvetôen rossz minôségû földbe hullottak.

1. A MOL pályázaton nem díjaztak, 360 gyerek közül választottak ki 50-et, én nem vagyok köztük, nem fogok kapni egy talicska pénzt tôllük se.
2. A C3-ról még nem írtak, hogy nem díjaztak, de a nyerteseket már értesítették, gondolom a sajnálkozó méleket is hamarosan szét küldik.
4. A MATISZ-os pályázatról még nem írták, hogy nem díjaztak, csak spameket küldenek hilstennek.

5. Na és a legfontosabb, amire legtöbbett készültem, ami miatt egy hétig kábé alig aludtam: a L'argus pályázaton is nagyon sajnálják, és rendkívüli módon remélik, hogy jövôre is részt veszek. Na én meg majd veszek. Azt.

2 megjegyzés:

Felvidéki Miklós írta...

A mol bekaphtja a seggünk

Jakab írta...

MOL-az ország sikere

Benz féle robbanómotor

messzire ment, egészen átalakítottam a mondern embert. uj szokásokat, kényelmeket és nemutolsósorban uj virágzó profit mezőt nyitott meg. biztos nem gondolta a tudos Benz hogy ekkorát fog csavarni a földgolyó forgásirányán...

CO2 kibocsátás, szennyező gázok, olajháború, motorizált társadalom, rohadt drága üzemanyag, kiszolgáltatott magyar és klimaváltozás - mind azért hogy anyuka kocsival menjen a bevásárlóközpontba és apuka atuoval menjen dolgozni reggel. sarkítok persze...

egy olyan helyzetben, amikor a föld népessége előtt tisztán látszik hogy a kőolajkitermelés és autozgatás miatt hatalmas változások lesznek, nem várt környezeti reakciókkal, kiszámíthatattlan jövőre nézve egyelőre elképzelhetettlen állapotokkal akkor miért, ismétlen miért van az hogy a Magyarországi gazdaság éllovas cégóriásának van pofája azzal hirdetni magát hogy "MOL az ország sikere"

kinek a sikere te uristen? az enyém a siker? milyen siker? részvényesek sikeréről beszélhetünk maximum, nekem drága és egyre drágább a benzin!!! az a siker hogy kitermelünk valamit a földből és aztán olyan károsan használjuk fel hogy szétrohad minden. hogy nem lesz levegő. hogy kétévesek már asztmásak? hogy az autok egyre rövidebb élettartamúak, csak hogy venni kelljen megint? ez a siker?! ez magyarország sikere?

ezennel a kaukazus kreativ civil közösség tisztelettel megkérei a Magyar Olaj és Gázipari Zrt kommunikácios osztályát hogy haladéktalanul változtasson stratégiát és szlogent! javasoljuk továbbá hogy ne vezesse meg az embereket és a jó édes anyját tüntesse fel "zöld" vállalatként! kérem az igazgatóságot hogy vegyen a szájába egy Kamaz teherauto kipufogócsövet és azt szivogassa ne a kubai gyerekmunkával készült luxus szivart!

a mol nem siker! a mol rosszabb mint kunbéla, hortyh, jagello lászló, rákosi, kádár, ferencz jozsef és matuska szilveszter együtt!

a mol a jövőnk gázkamrája!
(www.kaukazus.hu)

vanbenne igazság.