2012. április 30., hétfő

A. Wengers


Általában elég változó, hogy milyen témák indítanak be annyira, hogy megtervezzek, végig rajzoljak és kiszínezzek egy képet róluk. Utólag elég silánynak tűnik azonban az a szóvicc, ami ezúttal arra késztetett, hogy órákon át dolgozzak rajta. A mostanában mozikba kerülő Avengers film címének és Arsene Wenger, az Arsenal focicsapat vezetőedzője nevének hasonlóságáról van szó. Hát igen.

Ja amúgy, ha valaki nemismerné az uriembert, róla van szó:

Taxisofőr


A Taxisofőrt egyszer régen láttam, el is aludtam rajta. Biztos jó film amúgy. Mivel a legutóbb az Alienes rajzzal rengeteg időm elment, most egy kicsit egyszerűbb dolgot akartam csinálni, elővázlatozás meg ilyesmi sallangok nélkül.

2012. április 22., vasárnap

Alien


Bár a többi film sem volt rossz, amihez mostanában készítettem rajzokat meg posztereket, de azért az Alien még köztük is az egyik legjobb. Újra is néztem a poszter készítése miatt és, hát... le a kalappal előtte. Régebben amúgy a látványát nem bírtam annyira, mert erősen rámegy a gusztustalan részletekre, de mostanra még ezt is megkedveltem. Egy kis anime stílust igyekeztem amúgy a rajozkba csempészni, emiatt raktam rá a japán feliratot is.

2012. április 16., hétfő

Padma Lakshmi


Bár ennek az embernek nincsen idióta hajszíne vagy bármi ilyesmi, különösképpen mókás ismertető jegye, mégis rajzoltam róla egy, a multkorihoz hasonló karikatúrát. Ezen most kicsit kevesebb az apró részlet, mert egyrlszt a figurához ez illik inkább, másrészt meg mert szeretném majd ennél is jobban egyszerűsíteni ezt a stílust, de megtartani a jellegzetességeit.

2012. április 9., hétfő

Alex Song


A focival profi szinten foglalkozó emberek nagy részét igen mókás vonásokkal áldotta a meg annak idején a teremtő. Néhányuk azonban úgy érzi, kutya kötelessége valamilyen furcsa hajszínnel vagy ilyesmivel még röhejesebbé tenni az összképet. Az Arsenalban játszó Alex Song is előszeretettel hódol a fent leírt hobbinak.

2012. április 7., szombat

Hellboy


Drága egyetlen jóbarátom unszolására lerajzoltam Mike Mignola híres képregéy figuráját, Hellboyt. Volt már róla film is, de igyekeztem inkább az eredetit alapul venni.
Ezt amúgy kivételesen PhotoShopban rajzoltam, mert észrevettem, hogy milyen jó kis ecsetek vannak ebben a CS5-ben.

Vissza a jövőbe


Régen ezt a filmet is nagyon komáltam, de mostanra kicsit megkoptak a szemeben az érdemei. Viszont amit még mindíg ugyanannyria szeretek benne, az a kocsijuk, a Delorean. Az még most is nagyon király.