2009. június 21., vasárnap

Indián

Volt most két pisztolyos nő, kéne melléjük egy ijjas, már csak azért is, mert az elsőhöz képest visszafelé indultam el az időben a következő képpel, márpedig ezt a folyamatot a világért sem szakítanám meg. A szinezésben kipróbáltam valami újat, nem érvényesül mindenhol ugyanolyan jól.

2009. június 18., csütörtök

Kémnő

Lett még egy kicsit régiesebb változata most a titkosügynökös képnek, meg ez egy kicsit színesebb lett, mert végképp letettem a titkosügynökök és az elegancia szoros kapcsolatának hangsúlyozásáról. Legalább így vidám.

Titkosügynök

A CgSociety megint pályázatot csinál, most titkosügynököset, animációban még éppen szívesen is pályáznék, viszont ennek most semmi köze hozzá. Régen rajzoltam már, úgyhogy most úgy tettem, lazán kapcsolódva a témához.

2009. június 3., szerda

Tipográfia

Volt nekem az egyetemen egy ilyen kurzus, vége van most már, de hátra maradt utána pár elkészült feladat. Ilyenek például az írásjelekből alkotott képek, amiket most mutatok. Nem volt követelmény, de én úgy csináltam, hogy a betűket össze lehessen olvasni és kapcsolatba hozni az általuk megadott formákkal. Nosza.