2009. április 24., péntek

Morf

Nagyjából fele van megrajzolva, nagyjából negyede van kiszínezve, nagyjából az egész alatt van viszont zene. A konkrét színek amúgy még nem véglegesek, bár ilyesmire terveztem, amikor neki ültem kifesteni.

2009. április 19., vasárnap

Önarckép


A mátyásos képregényemet a többi pályamunkával együtt kiadják valamikor könyvben és ahhoz kértek mindenkitől önarcképet. Fotosopba festettem is egyet, de nézzétek meg teljes méretben is, mert amikor a gép lekicsinyít egy képet, akkor teljesen más lesz belőle, egy ideje már megfigyeltem ezt. Ha kicsiben akarjátok látni, akkor inkább a monitortól távolodjatok.

2009. április 18., szombat

Perinatális

A muter meg a spanjai összeálltak valami krúba, csak logójuk nem volt hozzá. Rámcsörögtek, én meg szállítottam nekik a cumót:

az első túl szögletes volt, úgyhogy ápdételnem kellett kicsit

aztán elült a dolog, de nem az óriási megelégedés miatt. hét elején jön megin a muter, hogy kéne egy embriópózos meg egy pucsítós is:


ezeket meg már teljesen olyanra csináltam, hogy megfeleljenek.

2009. április 13., hétfő

Morfos madarak

Ígértem madár figurákat, szóval itt is vannak a morffilmhez készült vázlatok. Elég keveset fogok közülük most felhasználni, szóval majd más projectekhez még esetleg használok a kimaradtakból.



2009. április 10., péntek

Morf animatik

Most egy morfolódós filmen dolgozunk a suliban, amiben az a lényeg, hogy olyan rajzfilm, amiben csak átalakulással változik a kép, nincsen helyette például vágás vagy ilyesmi. Most az animatiknál tartok belőle, meg a végleges fázisokat is elkezdtem már rajzolgatni. Lehet hogy majd még figuraterveket is rakok fel, ha lesz időm szkennelgetni azt is.

2009. április 2., csütörtök

Breki

A suliba' ma össze kellett dobni egy óra alatt valami ki bábanimációt, csak hogy szokjuk a díszleteket meg a hasonlókat. Az én megoldásom a következő volt:

2009. április 1., szerda

A szocialista realista

A suliban találtam nemrég egy vaskos albumot a szocialista realista festészetről és volt benne egy néhány nagyon jó kép, gondoltam rá is keresek a gugölben az alkotóikra, de egyetlen találatot sem hozott fel a neveikre. Beszkenneltem inkább a három dobogósat, meg is mutatom jól.
A kedvencemet Ersei E. Moisenko festette és valami olyasmi a címe, hogy a vörösök érkezése.

Ez is bejött, ez a The Banner of the Guard című, Viktor A. Safronovtól:

Itt pedig a figurák győztek meg ezzel a fénnyel, Mikhail D. Gabuniya - Tea Pickers