2008. június 28., szombat

Állatok

Ugye az a sztori, hogy anyám megkért, hogy rajzoljak neki 15 állatot (meg is mondta, hogy miket), ennek a terméke volt az a róka, amit ide is felraktam. Főleg az volt vele a baj, hogy nekem nem tetszett, meg az is, hogy aztán, amikor el tudtam kezdeni foglalkozni ezzel a dologgal igazán, már csak pár órám volt megcsinálni a maradékot, meg direkt kérték is, hogy csináljam gyerekesebbre-rajzfilmesebbre. Még a róka után próbálkoztam kicsit más eszközökkel, azok nekem valamennyire tetszettek is, ezek a végleges rajzok viszont már nem igazán. A szüleimnek megfelelt, meg időm se volt rá, ezért is hagytam annyiban. Szóval fent a szerintem is kielégítő uhu látható, most meg rakom akkor azokat, amik gyengébbek:



Plusz még ráma gyanánt egy jolly joker, ami még egész tűrhető a többihez képest:

2008. június 7., szombat

Csattanó

Megrajzoltam a jövendőbeli bábfilm csattanóját, hogy senkit se érjen meglepetés. Hátteret majd szeretnék neki csinálni, nem tudom mikor lesz rá időm, addíg egy interfacelift.com-os desktoppicture helyettesít. Felrakom amúgy a cuccot kontúrral is, mert sok ember beszól, ha ilyen airbrush szerű gradienteket lát és nincsenek erős szín határok. (pentimento rulez)

2008. június 3., kedd

Véget ért


design mind: michael beirut
corporate achievement: google, inc.
architecture design: tom kundig
communication design: scott stowell
fashion design: ralph rucci
interior design: rockwell group
landscape design: olin partnership
product design: antenna design

2008. június 2., hétfő

Benzinkúti epilógus

Mivel elérkezett a suliban az évvégi kiállítás rendezésének ideje, be kell fejezni, vagy legalábbis a jelenlegi állapotukban bemutathatóvá kell tenni az idei munkákat. Én az utóbbit választottam, úgyhogy septiben rendereltem pár alkonyi képet, majd fotosopban megretusálgattam őket. Ebben a formában tekinthető hát véglegesnek a fosszilis energiahordozó ezen forrása, melyet mintha csak maga Mózes fakasztott volna botjával az üzemanyagra éhező gépkocsikat a vezetve a sivatagban.