2012. március 31., szombat

Édesvizi élet


Na megint egy Billmörri film. Ezúttal az Édesvizi élet lett gazdagabb egy Cápa jellegű poszterrel. Amúgy príma kis film, állítom, hogy Wes Anderson eddígi legjobbja.

2012. március 25., vasárnap

Szellemírtók


Volt régebben Szellemírtók film is, amit én személy szerint nem kedveltem sosem túlzottan, de elismerem, hogy vannak megkérdőjelezhetetlen kvalitásai. Az első rész végefelé van egy olyan jelenet, ahol Billmöriék randiznak, de közben már megszállta a nőt valami démon és ezért mindenféle csúnya dolgokat beszél.

Toldi mozi ID


Nem csak a Puskinnak, hanem még a Toldinak is én készítettem rövid intro-filmecskét. Ezúttal 3d-ben, ménsztrím zenére dolgoztam.

Total Recall


Philip K. Dicket sikerült már jópárszor megfilmesíteni színvonalon alul. Emlékezzünk csak vissza a Total Recall - Az emlékmás című Svarci filmre, amelyiknek minőségét mi sem illusztrálja szebben, minthogy az egészből a legemlékezetesebbek a faarcú főszereplő idióta grimaszai. Mindezek ellenére egy gyorsan összedöbött poszterrel tisztelgek a film emléke előtt.

2012. március 11., vasárnap

Jurassic Park


Ejnye, ez a fránya blogspot.com csak pixelesen tudja megjeleníteni ezt a príma kis Jurassic Parkos képet! Nahát! Szegény T-Rex!

2012. március 10., szombat

Buzz a ToyStoryból


A ToyStory harmadik részében Buzz beállításait resetelik és emiatt spanyol nyelvűre vált át. Ezt az epizódot gondoltam tovább egy ócska poén keretin belül. Jó szórakozást!

Puskin mozi ID


Korábban emlegettem már, hogy a Puskin mozinak készítettem ID filmet, mostanra fogadták el.