2012. február 28., kedd

Lando


Még jó pár hónappal ezelőtt készítettem egy képet a Star Wars univerzum egyik legellentmondásosabb figurájáról, Lando Calrissianról. A filmből ismert klasszikus jeleneten (melyben Chewbacca tör a színesbőrű karakter életére) enyhe átalalakításokat végeztem, így végül a wookie helyére egy togruta került, de a lényegi dolgok (mint például az arany színű köpeny) maradtak a régiben.

2012. február 27., hétfő

Mr. Wolf


Ezúttal a Ponyvaregény című örökbecsű filmből ragadtam ki egy karaktert, konkrétan Mr Wolfot. Csak, hogy teljes legyen az élmény (nem az), mellé tettem az egyik legjellemzőbb mondatát is a filmből.

2012. február 19., vasárnap

Admiral Snackbar


A Star Warsban volt egy Ackbar admirális nevű karakter, akinek egyetlen emlékezetes momentuma a filmből az, mikor kijelenti, hogy "It's a trap!" A neten mindenféle vicces parafrázisa kering az ominózus mondatnak. Ezeknek jelentős hányada igyekszik tréfát űzni az "Ackbar" és a "Snack Bar" szavak összecsengéséből. Mit mondhatnék, én sem vagyok külömb.

2012. február 17., péntek

Batman is béna


Bár nemsokára kijön az új Betmen, ami szintén returns és szintén macskanő, de ez a rajz még a '92-es Batman Returns-höz készült. Úgy raktam fel, hogyha valaki esetleg szeretné, letöltheti magának háttérkép gyanánt az 1920 x 1080 pixeles felbontásban.

2012. február 13., hétfő

Luke béna


Még egy kis Star Wars, ezúttal az eredeti trilógia ihletésében, egy szolidabb darab.

2012. február 4., szombat

Drive


A Dirve c. filmhez rajzoltam egy képet, aztán rá raktam pár feliratot, hogy plakátnak higgyék az emberek. Ha valakinek esetleg kimaradt ez a remek dráma/thriller és emiatt nem egyértelmű neki a kocsik menetiránya, annak elárulom, hogy mindkét autó a kép jobb széle felé halad, csak a barna tolatva.