2010. június 30., szerda

Lelesz


A környékünkön van egy kis utca, ahonnan le lehet látni egészen a parlamentre. Tegnap kiültem oda festeni, bár az országházat pont lehagytam a képről.

2010. június 28., hétfő

Tükörből, nem fotóról


Kicsit a fejem is behorpadt, a szám is elfordult meg a jobb oldali szemem is lefittyedt, de nem baj, mert ez igazából csak a vázlata egy nagyobb méretű önarcképnek. Hamarosan az is elkészül és szintén felkerül ide.

2010. június 20., vasárnap

Öldöklés


Ezek az akvarelles képek, amiket felrakok ide, nagyjából az erdetieknek 50%-át adják vissza. Az vízfesték ugye halvány foltokból építkezik, és ugye a világ nem mindenhol sötét, néhol kénytelen a halvány folt önmagában maradni és egy halvány tónust adni vissza. A szkenner meg egy olyan mészáros, aki az utóbbiakban leírt foltokra sújt le.
Jó szórakozást!

2010. június 7., hétfő

Gerjesztő


Mostanában főleg olyan munkáim voltak, amikben csak bedolgoztam mások animációiba, úgyhogy azokat nem nagyon tudom ide felrakni, esetleg ha ők majd megosztják a dolgot youtube-on a világgal, akkor majd azt belinkelem ide. Ezek helyett inkább a legutóbb embeddelt Étvágy kulisszái mögé szivárogtatom be a blogot és megmutatom a tyúkhoz készült modell-lapokat, meg ilyesmiket.








Azért mutatom egyedül a tyúkot, mert a rókát Bucsi Réka tervezte, azt én csak mozgattam, ennek az eredményét pedig a kész filmben lehet a legkitűnőbben megfigyelni. Hátterekből sem mutatom meg a belsőket, csak a kívülsőt, mivel ezek közül is csak az utóbbi készült tulajdon kezeim által.